Notice: Undefined index: custom_enquiry_buttons_css in /home/ekopeci/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-catalog-enquiry/classes/class-woocommerce-catalog-enquiry-frontend.php on line 940
Mini kotao na pelete za centralno grijanje TERMOMONT B21 kW COMPACT (6,3-21,2kW) A++ - EKO PEĆI D.O.O.

Mini kotao na pelete za centralno grijanje TERMOMONT B21 kW COMPACT (6,3-21,2kW) A++

0,00 kn (sa PDV-om)

Opis

Mini kotlovi TERMOMONT TOBY B 21kW modeli su namijenjeni isključivo za rad u manjim kotlovnicama.

Mini kotlovi imaju odličnu toplinsku izolaciju tako da najveći dio svoje toplinske energije koju proizvedu predaju instalaciji centralnog grijanja.
Oznaka B znači da su dimenzije kotla posebno prilagođene za smeštaj kotlova u manje prostorije ili gdje je problem da kotao prođe kroz određene uske prolaze i slično.
Model 12, 17 ,21 i 30kW postoji kao SET izvedba: svi elementi kotlovnice su već ugrađeni u kotao: cirkulacijska pumpa, ekspanzijska posuda, sigurnosni ventil.
Kao i kod standardnih TERMOMONT TOBY kotlova 20-30-40-50 kW ložište kotla radi na sličnom principu potpritiska: ono je u depresiji (potpritisku) uz rigoroznu kontrolu količine potrebnog zraka, rezultati sagorevanja su optimalni,
ovakav sistem je tehnološki superiorniji u odnosu na  gorionik na pelet montiran na standardni kotao na drva.
Svi procesi rada su automatski (paljenje, sagorijevanje, gašenje gorionika).
Kontrola sagorijevanja je višestupanjska uz pomoć radnog režima na minimalnoj snazi (“modulacija”).
Kotao odlikuje tih rad. Regulacija kotla se obavlja pomoću PREMIUM upravljačkog panela osetljivog na dodir (touch screen- Hrvatski jezik za lakše upravljanje).

Kupovinom dodatnog WIFI rutera postoji mogućnost povezivanja kotla putem bežične veze na internet; daljinsko paljenje i kontrola putem aplikacije na mobilnom telefonu (sa android ili ios).
Dovod peleta iz spremnika je putem internog trasnportera smeštenog u spremniku i potom slobodnim padom kroz odgovarajuću cijev do gorionika.
Na taj način, spremnik peleta i ložište kotla fizički su potpuno odvojeni i nemaju međusobnu mehaničku vezu čime se onemogućava prijenos plamena prema spremniku kotla. Za svaki slučaj sigurnosni termostat na internom transporteru spriječava eventualni povratni plamen.

Proizvođač je toliko siguran u svoju kvalitetu pa daje 5. godišnje jamstvo na kotlove i 2. godišnje jamstvo na sve el. dijelove.
Čišćenje kotla je svedeno na apsolutni minimum kada je u pitanju čvrsto gorivo, svega jedanput tjedno, u svim izmjenjivačima su ugrađeni turbolatori te ih je vrlo lako čistiti
Senzor pritiska ložišta zaustavlja rad motora i doziranje čim se otvore donja vrata kotla
Kotao TERMOMONT TOBY B model ispunjava najstrože ekološke zahteve kad su u pitanju emisije štetnih čestica. Sve emisione vrijednosti su u okviru referentnih vrijednosti za najvišu klasu kotlova (Klasa 5).

tuv black                      JAMSTVO

TOBY B LETAK

Ukratko razlikujemo se od drugih, jer su sve naše TERMOMONT TOBY peći i kotlovi izrađeni su od debelo valjane čelične kotlovske pločevine 5mm (ne od tankog lima), koristimo upravljačku elektronika FUMIS u PREMIUM kvaliteti, japanske keramičke grijače FKK te svi ugrađeni dijelovi proizvedeni su u unutar EU. Proizvođač je toliko siguran u svoju kvalitetu pa daje 5. godišnje jamstvo na kotlove i 2. godišnje jamstvo na sve el. dijelove.
Hrvatski jezik za lakše upravljanje

 

 

Sa svim našim TERMOMONT TOBY pećima i kotlovima upravlja FUMIS

upravljačka elektronika u PREMIUM kvaliteti.  VIDEO

 

 

 

U skladu s našim pravilima o privatnosti i intelektualnom vlasništvu, sav sadržaj i materijal objavljen na stranicama www.bygreen.hr  u potpunosti je i isključivo vlasništvo tvrtke BYGREEN, odnosno tvrtke TERMOMONT.