Notice: Undefined index: custom_enquiry_buttons_css in /home/ekopeci/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-catalog-enquiry/classes/class-woocommerce-catalog-enquiry-frontend.php on line 940
Kotao na pelete za centralno grijanje TERMOMONT T 40 kW za 430m2- A++ - EKO PEĆI D.O.O.

Kotao na pelete za centralno grijanje TERMOMONT T 40 kW za 430m2- A++

0,00 kn (sa PDV-om)

Opis

Kotao za sagorevanje drvenog peleta na principu potpritiska TERMOMONT TOBY 40 KW

Kotao TERMOMONT TOBY predstavlja najprihvatljivije i najefikasnije riješenje grijanja na drveni pelet prisutno na našem tržištu već dugi niz godina.

TERMOMONT TOBY kotlovi su dopadljivog izgleda i kompaktnih dimenzija sa spremnikom za pelet iznad samog kotla.
Termomont je prvi proizvođač u našoj okolici koji je predstavio kotao na pelet na principu potpritiska:  ovakav sistem je tehnološki superiorniji u odnosu na  gorionik na pelet montiran na standardni kotao na drva.
Svi procesi rada su automatski (paljenje, sagorevanje, gašenje gorionika). Kontrola sagorevanja je višestupanjska uz pomoć radnog režima na minimalnoj snazi (“modulacija”).
Kotao odlikuje tih i bešuman rad. Regulacija kotla se obavlja pomoću upravljačkog panela osetljivog na dodir (touch screen-Hrvatski jezik za lakše upravljanje.).

NOVO. Uz dodatnu kupovinu WIFI rutera moguće je povezivanje regulacije kotla sa internetom i paljenje/gašenje kotla putem aplikacije na mobilnom telefonu (android, iphone).
Unutrašnji dio kotao napravljen je od čeličnog kotlovskog lima debljine 5 milimetara, dok su ostale stranice kotla koje nisu u kontaktu sa vatrom, debljine 4mm, naši izmijenjivaču su troprolazni(kod većine dvoprolazni ili uopće nema cijevnog izmenjivača), te u svim izmjenjivačima su ugrađeni turbolatori te ih je vrlo lako čistiti.

Proizvođač je toliko siguran u svoju kvalitetu pa daje 5. godišnje jamstvo na kotlove i 2. godišnje jamstvo na sve el. dijelove.
Dovod peleta iz spremnika je putem internog transportera smiještenog u spremniku i potom slobodnim padom kroz odgovarajuću cijev do samog gorionika.
Na internom transporteru je montiran sigurnosni termostat koji spriječava eventualnu pojavu povratnog plamena.
Pored toga, sa bočne strane postoji otvor koji se aktivira u slučaju neočekivanog natpritiska u ložištu.
Kotao posjeduje i senzor pritiska u ložištu, otvaranjem vrata kotla za vreme rada kotla, senzor će zaustaviti motor tj. doziranje peleta i izbaciti alarm.
Čišćenje kotla je svedeno na apsolutni minimum kada je u pitanju čvrsto gorivo, svega jedanput tjedno a sa izrazito kvalitetnim peletom na svakih 15 dana.
Kotao TERMOMONT TOBY ispunjava najstrožije ekološke zahtijeve kad su u pitanju emisije štetnih čestica, atestiran je u Italiji.
Sve emisijske vrijednosti su u okviru referentnih vrijednosti na nivou Europske unije te ispunjava uvijete za subvencioniranje od strane pojedinih država i regija tj.spada u najvišu klasu kotlova(Klasa 5).

tuv black                      JAMSTVO

TOBY KOTLOVI

Ukratko razlikujemo se od drugih, jer su sve naše TERMOMONT TOBY peći i kotlovi izrađeni su od debelo valjane čelične kotlovske pločevine 5mm (ne od tankog lima),koristimo upravljačku elektronika FUMIS u PREMIUM kvaliteti, japanske keramičke grijače FKK te svi ugrađeni dijelovi proizvedeni su u unutar EU. Proizvođač je toliko siguran u svoju kvalitetu pa daje 5. godišnje jamstvo na kotlove i 2. godišnje jamstvo na sve el. dijelove. Hrvatski jezik za lakše upravljanje.

fumis mobile app 1  fumis alpha premium xl

Sa svim našim TERMOMONT TOBY pećima i kotlovima upravlja FUMIS

upravljačka elektronika u PREMIUM kvaliteti.  VIDEO

 peleti

 

U skladu s našim pravilima o privatnosti i intelektualnom vlasništvu, sav sadržaj i materijal objavljen na stranicama www.bygreen.hr  u potpunosti je i isključivo vlasništvo tvrtke BYGREEN, odnosno tvrtke TERMOMONT.